fbpx
“Ako ne znate kako, promatrajte pojave prirode, ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju.” – Nikola Tesla
Najbolji filteri za vodu

R1 računi izdavanje

U slučaju da vam treba R1 račun za vašu narudžbu, možete ga zatražiti na jednostavan način.

Ukoliko niste registrirani korisnik, nakon što ste odabrali proizvod i krenuli u proces narudžbe, bit ćete odvedeni na stranicu koja će vam ponuditi registraciju. Pred vama će se otvoriti obrazac u kojem je nužno upisati tražene podatke i naglasiti da želite R1 račun za tvrtku/obrt.

 

U slučaju da ste postojeći korisnik i želite promijeniti svoj status iz fizičke u pravnu osobu, ono što trebate napraviti je u gornjem dijelu ekrana u izborniku korisničkih opcija odabrati opciju „Moje adrese“.

Nakon toga, sustav vas vodi na dio stranice na kojem je potrebno upisati tražene podatke i odabrati opciju „Pravna osoba“ kao što je naznačeno na slici.

Ukoliko ste uspješno obavili sve navedeno i uspostavili status pravne osobe uz svaku vašu narudžbu bit će priložen R1 račun.

FILTRIRAJTE VODU

Prednosti filtrirane vode

Uklanjanje klora

Voda je zdravija jer se otklanja klor. Voda bazena nije za piće jer je klor štetan za ljude. Ipak, voda iz slavine sadrži klor, stoga je najbolje da filtrirate svoju vodu prije nego što ju natočite u čašu.

Detoksifikacija

Sprječite ulazak u vaše tijelo više od 2100 raznih toksina koji su vjerojatno prisutni u prljavoj vodi. Vaši bubrezi će ispravno funkcionirati u detoksikaciji vašeg tijela kada pijete filtriranu vodu.

Očuvanje kvalitete vode

Filtriranjem vode uklanjate zagađivače u vodi, što znači da se tekućina manje „kvari“. Voda postaje ustajala vremenom zbog supstanci u njoj, a ne zbog same vode. Filtriranje vode uklanja tvari koje se raspadaju ili propadaju tijekom vremena.

PRODAJA

Trebate pomoć kod naručivanja?

Naručite odmah

+385 99 4823 423

VUMA.hr

Ive Serdara 11d, 10168 Zagreb, Hrvatska

Naručite svoj filter za vodu već danas