fbpx
“Ako ne znate kako, promatrajte pojave prirode, ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju.” – Nikola Tesla
KAKO NARUČITI

Kako radimo sa kupcima

VUMA obrt za trgovinu i usluge / vl . Matija Vusić sa sjedištem na adresi Ive Serdara 11d, 10168 Zagreb, Hrvatska, IBAN: HR0524020061140376946, PDV ID: 53483534080 posluje online i to samo putem internet stranice www.vuma.hr (nemamo fizičku trgovinu). Gdje možete vidjeti koje usluge/proizvode nudimo i putem stranice, emaila ili telefona možete naručiti željene proizvode/uslugu.

Korak 1:
Naručivanje proizvoda

Proizvode navedena na našoj internet stranici možete iz udobnosti svoga doma naručiti putem telefona, emaila ili internet formulara za narudžbu koji djeluje prikazan kao internet trgovina. Naručene proizvode plaćate na račun obrta i šaljete potvrdu o plaćanju.

Korak 2:
Dostava na kućnu adresu

Nakon što je uplata proknjižena naš partner GRATA iz Njemačke šalje trenutno proizvode na Vašu kućnu adresu. Prosječno vrijeme potrebno za dostavu je 5-12 radnih dana.

Korak 3:
Podrška, održavanje, garancija

Garanciju pruža GRATA prema navedenom kod svakog proizvoda. Tehnički list/ održavanje je navedeno za svaki proizvod zasebno i priloženo je uz dostavljeni proizvod.  Svaki filter prema količini korištenja i onečišćenjima koje filtrira ima svoj radni vijek. Uloške za zamjenu posebno naručujete prema individualnoj potrebi.

FILTRIRAJTE VODU

Prednosti filtrirane vode

Uklanjanje klora

Voda je zdravija jer se otklanja klor. Voda bazena nije za piće jer je klor štetan za ljude. Ipak, voda iz slavine sadrži klor, stoga je najbolje da filtrirate svoju vodu prije nego što ju natočite u čašu.

Detoksikacija

Spriječite ulazak u vaše tijelo više od 2100 raznih toksina koji su vjerojatno prisutni u prljavoj vodi. Vaši bubrezi će ispravno funkcionirati u detoksikaciji vašeg tijela kada pijete filtriranu vodu.

Očuvanje kvalitete vode

Filtriranjem vode uklanjate zagađivače u vodi, što znači da se tekućina manje „kvari“. Voda postaje ustajala vremenom zbog supstanci u njoj, a ne zbog same vode. Filtriranje vode uklanja tvari koje se raspadaju ili propadaju tijekom vremena.

PRODAJA

Trebate pomoć kod naručivanja?

Naručite odmah

+385 99 4823 423

VUMA.hr

Ive Serdara 11d, 10168 Zagreb, Hrvatska

Naručite svoj filter za vodu već danas