fbpx

Očuvanje kvalitete vode

Filtriranjem vode uklanjate zagađivače u vodi, što znači da se tekućina manje „kvari“. Voda postaje ustajala vremenom zbog supstanci u njoj, a ne zbog same vode. Filtriranje vode uklanja tvari koje se raspadaju ili propadaju tijekom vremena.

Jačanje imuniteta

Vaša djeca i obitelj posebno trebaju pristup najboljoj pitkoj vodi. To će potaknuti imunološki sustav i učiniti ih jačima, što znači da će rjeđe obolijevati i još više mogu uživati ​​u djetinjstvu kada nisu pod utjecajem gripe i prehlada.

Detoksikacija

Sprječavate ulazak u vaše tijelo preko 2100 raznih toksina koji su vjerojatno prisutni u prljavoj vodi. Vaši bubrezi će ispravno funkcionirati u detoksikaciji vašeg tijela ako pijete filtriranu vodu. Što više pijete čistu vodu, više ćete uvećati sposobnost vašeg tijela da izbacuje toksine.

Uklanjanje olova

Izloženost olovu uvelike se smanjuje jer ga mikrospiralni filter odmah uklanja. Izbjegnite bolesti koje nosi ova otrovna supstanca.

Manje glavobolje

Budući da se mozak uglavnom sastoji od vode, čista, filtrirana voda je ključna za smanjenje ili ublažavanje glavobolje. Neke studije su pokazale da voda za piće iz slavine kod nekih osoba može dovesti do migrene.

Uklanjanje klora

Voda je zdravija jer se otklanja klor. Voda bazena nije za piće jer je klor štetan za ljude. Ipak, voda iz slavine sadrži klor, stoga je najbolje da filtrirate svoju vodu prije nego što ju natočite u čašu.

Smanjite rizik od raka

Budući da su klor i ostali nusproizvodi klora uklonjeni, Vi i Vaša obitelj budete zaštićeni od različitih vrsta raka kao što su, rak dojke, rak mjehura, rak debelog crijeva, rak rektuma i ostalih vrsta kancera.

Poboljšanje probave

Sustav za probavu zahtijeva svježu vodu kako bi pravilno obavljao svoju funkcije. Metabolizam se poboljšava i tijelo uspješno ispire sve otpadne tvari. Neke studije čak kažu da ako počnete dan s čašom mlake, čiste vode možete učiniti čuda za svoje tijelo.

Uštedite na vodi

Možete uštedjeti veliku količinu novaca jer više ne morate kupovati skupu flaširanu vodu.  Kupnja filtracijskog sustava filtrira velike količine vode za piće koju možete puniti u prigodnu bocu i nositi sa sobom na posao, teretanu ili prirodu…